Medewerkers / leestijd 2 minuten

Zonder uitdaging, geen overwinning…

Auteur
Jeroen Visscher

Heb je vragen of wil je meer weten?

Niets voelt zo lekker als een overwinning. Of het nou gaat om een potje voetbal of het beklimmen van de Stelvio met de racefiets. Het zelfde geldt voor mij ook in mijn werk. Een uitdaging zorgt ervoor dat je scherp bent. Dat je weet dat je niet kan verzaken. Dat je moet trainen en leergierig moet zijn. Dat je beseft waar je kracht zit, maar ook wat je zwakkere punten zijn. Maar ook dat het fijn is als je hulp geboden wordt.

Na een roerige periode, waarin naast mijn masterstudie, mijn vriendin een ongeluk kreeg en anderhalf jaar moest revalideren, kwam ook mijn moeder te overlijden.

Beklimming van de Stelvio

Wat volgde was een erfenisafwikkeling, een nieuwe baan, het kopen van een nieuwe woning en het opzetten van een bedrijf. Deze tijd heeft mij veel geleerd. Namelijk dat je moet relativeren, want naast deze minder leuke dingen heb ik een fijne relatie, ben ik gezond, heb ik een mooi huis en goede vrienden. Door het scherpstellen van je doelen weet je wat prioriteit heeft. En met een duidelijk doel voor ogen en een beetje hulp, sta je versteld van wat je kan bereiken.

Inmiddels heb ik mijn studie met een gemiddelde van een 8 afgerond, is mijn vriendin nagenoeg volledig hersteld en is de erfenis afgewikkeld. De start van een nieuw data analytics team en data platform binnen VolkerWessels Telecom is gemaakt. Bovendien is het samen met Mark gelukt om ForFacts op te richten. En ons doel met ForFacts is duidelijk: met feiten de wereld eenvoudiger maken!

Dus sta jij voor een uitdaging op het gebied van procesmanagement, finance of data? Wij helpen je graag, want met een beetje hulp en relativeringsvermogen sta je versteld van wat je kan bereiken. Bovendien vieren wij graag overwinningen, jij ook?

Hoe kunnen wij helpen?